4 Oct

Coronite de mirese, pe alese. Descopera noua colectie Jannie Baltzer 2013

Cel mai popular accesoriu de par, coronita de mireasa da un plus de regalitate pratagonistei feminine a nuntii. Iar noua colectie semnata Jannie Baltzer afiseaza o intreaga galerie de coronite de mireasa, cu forme si design cu accente de zeita greceasca, de printesa sau de diva de Hollywood.

Oricare dintre accesoriile de par din aceasta colectie ii asigura viitoarei mirese un look unic si exclusivist, de veritabila frumoasa a balului, fiecare piesa fiind facuta cu dragoste si pasiune.

“M-au inspirat diverse povesti de dragoste si celebrarea iubirii. La fel cum m-au inspirat anii 1920, 1930, fara sa pierd din vedere mireasa avangardista a anului 2013. Colectia se bazeaza pe creatii exclusiviste, din margele, cu nuante de fildes, trandafiriu, champagne, argint si aur, accentele punandu-se pe texturi luminoase si pe stralucire. Aspectul este proaspat si tineresc, dar cu luxul si cu sclipirea vechiului Hollywood”, scrie Jannie pe blogul ei.

Coronite de mirese, pe alese. Descopera noua colectie Jannie Baltzer 2013Coronite de mirese, pe alese. Descopera noua colectie Jannie Baltzer 2013Coronite de mirese, pe alese. Descopera noua colectie Jannie Baltzer 2013

Jannie BaltzerFoto via: Jannie Baltzer

Comentarii

comments

One thought on “Coronite de mirese, pe alese. Descopera noua colectie Jannie Baltzer 2013

  1. buna !ma intereseza mult o coronita as vrea detalii de pret si cum pot achizitona produsul
    Multumesc !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *