25 Oct

Costume barbatesti cu doua randuri de nasturi – fashion new-entry

Cum articolele referitoare la vestimentatia masculina sunt rarisime in patria noastra, am de gand sa demonstrez ca barbatii iubitori de fashion si de shopping sau pur si simplu curiosi cum sa-si imbunatateasca look-ul nu sunt o minoritate. Iata de ce va invit sa rasfoiti articolele destinate exclusiv barbatilor din categoria “Barbati bine imbracati“. Enjoy!
Costum barbatesc D&G

Daca anul trecut pasarelele modei au fost invadate de costume barbatesti cu trei piese, vesta fiind readusa in prim-plan, iata ca anul 2011 sta sub semnul costumelor pentru barbati cu doua randuri de nasturi.

Culorile colectiei de toamna-iarna 2011 marca D&G nu se indeparteaza prea mult din gama cromatica consacrata in moda masculina: negru, maro, gri, kaki si navy.

Noutatea o reprezinta sacourile cu piept dublat, cu doua randuri de nasturi, cate 3 pe fiecare parte, detaliu de influenta militareasca. Cum trenciurile si paltoanele militaresti au facut furori pe catwalk si in strada, era de asteptat ca accentele militaresti sa se regaseasca si la sacouri.

Designerii de la D&G au nascocit un mod out of the box de a purta costumele barbatesti in aceasta toamna. Le-au accesorizat cu ghete sport inalte, in culori tari.

Dar tu? Esti pregatit sa-i faci loc in garderoba de toamna-iarna costumului cu 2 randuri de nasturi?

Foto via gq.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *