Skip to content

Costume de baie de la H&M, la preturi intrate la apa

E-adevarat,  costumele de baie intra la apa, prin chiar definitia lor. Iata insa ca si preturile lor au intrat la apa in aceasta primavara, ele fiind incredibil de mici. Daca iti doresti un costum de baie colorat, in tendinte, pentru vacanta la care, sunt sigura, visezi deja de ceva vreme, acum e momentul sa investesti in asa ceva. Chiar daca e afisat doar pretul sutienului, e vorba pana la urma de un costum de baie de firma, la un pret accesibil. Daca va intrebati cat costa chilotii de baie, cei mai ieftini sunt tot la 19.90RON.

In ciuda tuturor atentionarilor dermatologilor, mie mi-a placut intotdeauna sa ma bronzez. Am si fototipul pielii predispus la asa ceva, asa se explica faptul ca in fiecare vara ma aleg cu un bronz aramiu, de toata frumusetea. Acesta este si motivul pentru care prefer costumele de baie deux-pieces (abdomenul tre’ sa se rasfete si el, in plin soare, nu?) si in culori pastelate, care sa-mi puna in evidenta bronzul, prin contrast.

Iata cu ce costume de baie ne propun stilistii de la H&M sa ne bucuram de bataia brizei si de valurile inspumate. La asa pret, zau ca merita sa investesti intr-unul, chiar daca ar fi doar pentru un sezon!

Enjoy!

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *