4 Jul

Costume de baie din doua piese, cu care sa spargi valurile. Si tiparele

Costume de baie din doua piese, cu care sa spargi valurile. Si tiparelePlanurile de vacanta ti le-ai facut demult, dar in bagaje ti-a mai ramas cu siguranta loc pentru ceva. Pentru un costum de baie nou-nout, care sa iti puna in lumina atuurile naturale si care sa se potriveasca de minune cu bronzul dupa care tanjesti.

Colectia de vacanta 2012 Pily Q lanseaza o intreaga galerie de costume de baie ce aduc o vibratie noua, imprimeuri grafice, dar si texturi de calitate. Vacanta ar trebui sa fie o oaza de relaxare, confort si distractie. Costumele de baie semnate Pily Q induc exact senzatia de libertate cu care vine vara la pachet, atat prin printuri exotice, cat si prin croi si texturi.

Desifnerul Pily Queipo, impreuna cu directoul de creatie Amber Delecce, incurajeaza femeile sa se simta sexy, sigure pe ele si ultra feminine, atunci cand poarta creatiile lor super seducatoare.

Foto via Pily Q

Costume de baie din doua piese, cu care sa spargi valurile. Si tipareleCostume de baie din doua piese, cu care sa spargi valurile. Si tipareleCostume de baie din doua piese, cu care sa spargi valurile. Si tipareleCostume de baie din doua piese, cu care sa spargi valurile. Si tiparele

 

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *