Skip to content

Cu sau fara sosete? Afla cum se poarta mocasinii

Din ce in ce mai indragiti pentru aspectul lor minimalist si pentru faptul ca sunt usori si comozi, mocasinii barbatesti au fost prezenti din nou pe catwalk, in colectiile de primavara-vara 2012.

Iar in strada au coborat demult, fiind incaltati atat de oamenii de afaceri, cat si de cei care adopta un stil casual, urban. Cea mai frecventa intrebare cu privire la mocasini e daca se poarta cu sau fara sosete, mai ales ca moda anilor trecuti impunea ca orice incaltaminte masulina, in afara de sandale, sa se poarte cu sosete.

bărbat cu mocasini, cum se poarta mocasinii

Foto via Unsplash, Fotograf Alex Hudson

 

In 2012, una dintre asa-zisele reguli de aur ale modei a fost abandonata, caci designerii si-au impus cat se poate de clar si raspicat punctul de vedere. Mocasinii se poarta fara sosete in acest sezon, indiferent daca alegi pantaloni scurti sau lungi.

Citeste  mai multe articole din categoria Bărbați Bine Îmbrăcați

Afla din acest video cum se poarta mocasinii

In video-ul de mai jos gasiti o idee de outfit barbatesc in care sunt inclusi si mocasinii din piele. Il gasiti la minutul 6:57.

Spune drept, de câte ori ai purtat mocasinii greșit, fie ca vorbi de faptul ca i-ai purtat cu șosete, sau cu tipul de pantaloni nepotrivit? După ce ai citit acest articol, vei fi înarmat cu informații care te vor împiedica pe viitor sa faci asemenea greșeli.

Success si….pune-ti stilul în valoare!

Citeste si: Cum se mai imbraca adolescentii la vara

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *