28 Jun

Culori la unghii de la O.P.I. pentru toamna 2011

Va intrebati, probabil, ce ne mai pregatesc stilistii in materie de lacuri de unghii, dupa o vara-neon, in care linii cosmetice celebre ca Lancome, Chanel sau Dior au lansat culori electrice, “zemoase” sau metalice. Cea mai buna metaoda de a afla care sunt tendintele la culorile lacurilor de unghii pentru aceasta toamna e sa deschizi ochii la close-up-urile cu fotografiile de pe runway din colectiile pentru sezonul rece. Ceea ce, se-ntelege, am si facut! ­čÖé

Asaa. Iata ce am aflat. Culorile neutre, mai calde, dar cu aspect minimalist, vor fi vedetele toamnei 2011. Pe pasarele, in cadrul Saptamanii Modei de la New York, lacurile de la O.P.I. au impodobit unghiile modelelor. Rezultatul? Un look simplu, minimalist si totusi seducator si feminin, in perfect acord cu outfiturile colectiilor de toamna ale caselor de moda MAX AZRIA, Herv├ę L├ęger, Rebecca Taylor si Charlotte Ronson.

Cum arata unghiile modelelor la Saptamana Modei de la New York

Ce culori la unghii sunt in tendinte in acesta toamna? Daca e sa ne luam dupa vizionarii de la O.P.I., cei care au iesit intotdeauna pe piata cu nuante seducatoare, culorile toamnei merg de la nude la nisipiu si ciocolatiu.

Iata cateva dintre ele:

Lacuri de unghii de la O.P.I. - nisipiu si ciocolatiu

Foto via opi-belgium.be

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *