15 Oct

Cum arata noile sacouri barbatesti din colectia Bespoken de toamna-iarna 2012

Cum arata noile sacouri barbatesti din colectia Bespoken de toamna-iarna 2012 Desi o piesa clasica, un element-cheie al oricarei garderobe masculine, sacoul pentru barbati vine in fiecare nou sezon cu cateva detalii care se impun rapid ca trenduri. Designerii se intrec cu fiecare noua colectie sa aduca in prim-plan texturi cat mai pretioase, cat mai skin friendly, a caror atingere declanseaza o senzatie de moliciune si prospetime.

Iata de ce texturile-vedeta ale colectiei de toamna-iarna 2012 semnate Bespoken au fost bumbacul si lana. Cat despre culori, ele se integreaza perfect in acelasi peisaj eco, in care nuantele din natura specifica sezonului rece – gri, maro si negru dau o nota de distinctie sacourilor.

Ca si detalii inedite, sacourile cu trei randuri de nasturi, in stil marinaresc, de iarna trecuta, au fost inlocuite cu sacouri din texturi mai groase, cu doua randuri de nasturi. De remarcat ghetele din piele intoarse, cu design in stil retro si sosetele purpurii, purtate la vedere.

Foto via style.com

Cum arata noile sacouri barbatesti din colectia Bespoken de toamna-iarna 2012 Cum arata noile sacouri barbatesti din colectia Bespoken de toamna-iarna 2012 Cum arata noile sacouri barbatesti din colectia Bespoken de toamna-iarna 2012

 

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *