28 Feb

Cum iti alegi tatuajul in functie de personalitatea ta

O modalitate extrem de tentanta de a ne infrumuseta parti din piele, tatuajele exercita de sute de ani o fascinatie aparte asupra barbatilor si, mai nou, femeilor de pe toate meridianele.

Si daca un tatuaj pe viata ti se pare un pas mult prea definitiv, exista alternativa tatuajului semipermanent, de care te poti descotorosi dupa doar cateva saptamani.

Odata ce te-ai hotarat sa iti faci un tatuaj incepe insa adevarata dilema. Ce tatuaj ma reprezinta? Ce model de tatuaj sa aleg asa incat sa relecte ceva din personalitatea, din aspiratiile si din principiile mele?

Locul in care va faceti tatuajul este si el definitoriu. Un tatuaj in locuri ascunse, neaccesibile vederii, denota o fire inchisa, interiorizata. Pe cand un tatuaj pe umar, pe gat sau dupa ureche arata ca avem de-a face cu o fire exteriorizata, care adora sa fie mereu in centrul atentiei.

Tatuajele cu initiala 

Cum iti alegi tatuajul in functie de personalitatea ta

Odata ce alegi un astfel de tatuaj, este clar ca persoana iubita, ale carei initiale le porti pe piele, inseamna enorm pentru tine. O fire foarte emotionala, care tinde sa creeze o adevarata dependenta pentru partenerul de viata.

Tatuaje cu stelute, fluturasi si flori

Cum iti alegi tatuajul in functie de personalitatea ta

 

Tu esti o iubitoare declarata a vietii, a frumosului si a naturii. Te incanta tot ce e colorat, micut si stralucitor. Extrem de feminina, putin copilaroasa, esti compania perfecta si stii sa provoci zambte pe fetele celor care inseamna ceva in viata ta.

Tatuaje cu motive celtice si gotice

Cum iti alegi tatuajul in functie de personalitatea ta

Tu esti omul care cauta mereu dincolo de aparente. Nu te multumesc lucrurile de-a gata, iar necunoscutul te fascineaza de cand te stii. O fire misterioasa, complexa, greu de explorat.

 

Citeste si: Cum iti alegi culoarea parului in functie de ten si de ochi

 

Foto via  favim.com, fantastikresimler.net, tattoojockey.com

 

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *