18 Mar

Cum purtam blugii

Cel mai adesea realizati din bumbac 100%, blugii sunt o parte functionala pentru garderoba fiecaruia. Disponibili in diferite dimensiuni, acestia pot fi purtati de la munca in aer liber pana la intalniri casual.

De fel robusti, blugii pot fi purtati chiar si atunci cand sunt rupti. Cei rupti sau cu taieturi « vin si pleaca » insa cei clasici nu se demodeaza, fiind mereu in trend.

Stiluri si marimi de blugi

Jeansii sunt disponibili de la foarte multi producatori, printre cei mai cunoscuti fiind Levi Straus,  Lee si Eddie Bauer, precum si semnatura unor designeri gen Polo.

Multi designeri precum LL Bean si Eddie Bauer ofera diferite stiluri pentru a se potrivi formei masculine de azi.

  • Stilul clasic este unul slim, creat special pentru oamenii atletici, subtiri.
  • Stilul relaxat este mai larg, destinat pentru comort si flexibilitate.
  • Stilul full este destinat celor mai plinuti oferind un comfort excelent acestora.

Blugii colorati

Culoarea generala pentru blugi este denim albastru si aproape toti producatorii au aceasta culoare pentru blugii fabricati. Existe diferite nuante de albastru disponibile insa dark denim albastru se va decolora putin dupa cateva spalari.

Blugii sunt disponibili in multe alte culori dar stilurile vestimentare actuale pun accentul pe albastru, negru si kaki.

Cum se poarta blugii

Blugii sunt in general purtati la nivelul taliei. Unii tineri poarta blugii foarte josi, chiar sub talie dar acest stil nu este acceptat de catre cei adulti.

Alte caracteristici ale blugilor

 

Blugii sunt disponibili in varianta pantaloni scurt, trei sferturi si lungi. Se prezinta in varianta subtire, de vara si mai groasa, de iarna. Daca esti in cautarea unui stil casual sau mereu in miscare, o pereche de blugi ofera intotdeauna barbatilor starea de comfort si « good looking » de care au nevoie.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *