17 Sep

Cum sa avem dintii albi si stralucitori

Un zambet alb si stralucitor atrage ca un magnet privirile si simpatia celor din jur. Un semn de sanatate dentara si de gene zdravene, vor spune unii. Si de ingrijire asidua, as adauga eu.
Dincolo de haine si accesorii, outfituri si tendinte, dintii albi si stralucitori sunt adevaratul must have al tuturor sezoanelor. Un must have ceva mai greu de obtinut, insa.
Zestrea genetica nu este suficienta pentru a ne pastra dintii albi. Igiena dentara este esentiala, nu mai este un secret pentru nimeni. Spalatul pe dinti de cel putin doua ori pe zi, timp de cate 5 minute, folosirea atei dentare si a apei de gura sunt premisele unei danturi sanatoase.
Dicolo de procedurile medicale de albire, de pastele de dinti mai mult sau mai putin eficiente si de tratatmentele dentare, va voi dezvalui cateva trucuri care ajuta la albirea vizibila a dintilor.
Bicarbonatul este un remediu din batrani, fapt care ii atesta eficienta de-a lungul vremurilor. Frecati-va dintii cu bicarbonat de doua ori pe zi si efectul se va vedea in cel mult o saptamana.
Aliatele de nadejde ale dintilor albi si stralucitori sunt fructele si legumele. Capsunile, lamaia, frunzele de spanac si de menta ajuta la pastrarea dintilor albi si la disparitia petelor.
Aceste remedii naturale nu vor avea efect peste noapte. Trebuie sa insistati timp de cateva saptamani pentru a ajunge la zambetul visat. Iar daca dintii nu va sunt albi de felul lor, sa nu va asteptati la rezultate spectaculoase, nu vor iesi mai albi decat sunt ei in mod natural. Va trebui sa apelati la un tratament profesionist de albire a dintilor, la recomandarea medicului dentist.
Si, pasul cel mai important, renuntati la cafea si la tutun, se stie ca zambetul alb si stralucitor nu este tocmai apanajul consumatorilor inraiti.

Comentarii

comments

2 thoughts on “Cum sa avem dintii albi si stralucitori

  1. I am not new to blogging and really appreciate your blog. There is much original content that peaks my interest. I am going to bookmark your site and keep checking you out.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *