3 May

Cum sa fii stylish in pozele de pe Facebook

Fiind un mediu social, prin care interactionam cu prietenii, cu cunoscutii, cu colegii si cu rudele, pagina de Facebook personala ar trebui sa arate o versiune cat mai frumoasa a noastra, nu insa una complet mistificata.

Iata de ce, pozele pe care le postam pe Facebook trebuie sa fie cat mai regulamentare, fara detalii care sa ne compromita, iar outfiturile pe care le adoptam in aceste poze trebuie sa fie cat mai reusite.

Fara sa ne indepartam prea mult de propria voce in materie de stil, pe care ne-am conturat-o fiecare, mai mult sau mai putin, trebuie sa tinem cont de faptul ca ar putea avea acces la albumele noastre si colegii, si viitorii colegi, ba chiar si angajatorii.  Tinutele excesiv de sumare, sau combinatiile ultra avangardiste ar putea dauna imaginii celui care posteaza.

Fara sa adoptati outfituri scortoase, care va limiteaza libertatea de miscare, incercati sa fiti voi insiva, chiar si pe Facebook, alegeti hainele care va avantajeaza cu adevarat si combinati-le cat mai fantezist. Nu uitati de accesorii, tusele finale ale oricarui outfit!

De mare ajutor e si un aparat de fotografiat performant, caci  pozele vor fi infinit mai clare si mai vii.

Si inca ceva! Nu e neaparata nevoie sa luati pozitie de fotomodel in pozele menite pentru Facebook, si nici sa strangeti cat mai multe comentarii pozitive, de genul: “Ce bine arati, fata!! :*”. Esential este sa aveti o alura degajata si un outfit care sa va reprezinte.

Foto via Facebook

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *