Skip to content

Cum sa ne imbracam la birou, la limita dintre business si casual

Cum sa ne imbracam la birou, la limita dintre business si casualStilul business casual, adica un compromis intre hainele scortoase de la birou si cele lejere pe care le purtam in oras, nu este usor de stapanit. 

Exerseaza cateva outfituri bine gandite si odata ce ti-au iesit, inseamna ca esti deja pe drumul cel bun. Cel mai bun mod de a-ti contura stilul este nu sa te uiti neaparat la felul in care se imbraca colegele tale, ci sefele tale. Asta pentru ca la birou trebuie sa te imbraci conform pozitiei in care ai vrea sa ajungi, nu conform celei in care te afli.

Stai departe de tonurile de kaki, care te vor transforma intr-o prezenta stearsa, alege fustele midi, in stil creion. Nici fustele maxi, nici cele extrem de scurte nu sunt alegerea potrivita la birou.

Poti construi outfituri business casual reusite pornind de la tricou sau bluza luate peste camasa, asa incat sa se vada gulerul si manecile camasii.

Culorile pe care sa-ti construiesti garderoba office ar trebui sa fie: alb, negru, gri, mari, bleumarin, dar poti adauga o pata de culoare cu ajutorul esarfelor si al accesoriilor. Apropo de bijuterii, nu purta si cercei si colier oversized in acelasi timp, alege un articol mai evident si unul discret. Scopul nu este sa zornai la fiecare miscare.

Un cardigan pe care sa-l pastrezi pe spatarul scaunului poate fi salvator intr-o zi mai racoroasa, la fel un sacou intr-o culoare neutra.

tinuta birou

Foto via becomegorgeous.com

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *