3 Nov

Cum sa porti hainele de piele. De la gemenele Olsen citire

Cine si-ar fi imaginat ca gemenele-dezastru din Full House vor deveni vreodata designeri fashion? Si inca dintre cei mai talentati.

Dupa ce anul trecut au lansat primul show pe catwalk, colectia de toamna/ iarna 2011 semnata The Row aduce in prim-plan un stil minimalist, cu accente asimetrice, outfituri clasice, atinse insa de detalii futuriste surprinzatoare.

Pielea si imitatia din piele au fost texturile-vedeta ale sezonului. Colectia creata de gemenele Olsen se remarca tocmai prin piesele din piele neagra cu potential de statement.

Haine de piele, care se asaza intr-un mod unic pe forme, gasesti in colectia gemenelor Olsen, sub palaria casei de moda The Row. De remarcat este felul in care au integrat hainele de piele in outfiturile de toamna.

Pantaloni scurti din piele

Daca esti fascinata de haine de piele, dar nu vrei un outfit de rocherita rebela, poarta pantaloni scurti din piele cu pantofi cu varf ascutit si cu o bluza delicata, cu croi in stil preppy.

Outfit all black via The Row

O fusta midi din piele se potriveste cel mai bine ca piesa centrala a unui outfit all black.

Outfit minimalist creat de gemenele Olsen

Pentru a nu da in vulgaritate, combina pantalonii din piele stramti, strigator de sexy, cu o camasa larga, in stil boyfriend’s shirt.

Cum ti se par outfiturile create de gemenele Olsen?

Foto via style.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *