16 Oct

Cum scapam de ridurile din jurul ochilor?

Raspunsul este cat se poate de simplu. Nu scapam. Daca s-ar fi inventat pana acum reteta-minune, fiti siguri ca n-ar mai exista batrane frustrate de ridurile adanci din jurul ochilor, sau de pungile de sub ochi sau de cearcane.

Nu vorbim aici de operatiile estetice, al caror efect este spectaculos, dar vremelnic. Cremele antirid au si ele efect, dar doar doua saptamani. Exista creme din categoria dermato-cosmeticelor care ne pot ajuta sa avem o piele mai neteda in jurul ochilor. Roc, Vichy, Eucerin sunt doar cateva dintre ele. Cremele anti-rid de la Eucerin sunt pe baza de acid glicolic, care umple ridurile din interior.

Sa nu va asteptati insa sa vedeti efecte spectaculoase de la o crema antirid, indiferent care ar fi promisiunea pe care ar arunca-o pe piata.

Exista un fond de ten de la Vichy, Liftactiv Flexilift, adresat femeilor de peste 35 de ani. Are dublu efect. Pe de o parte actioneaza ca un fond de ten, mascand imperfectiunile pielii, pe de alta parte actioneaza ca o crema antirid, avand, in plus, si un efect de lifting.

O hidratare zilnica a zonei din jurul ochilor poate preveni imbatranirea prematura a pielii. Si, desigur, demachierea fetei in fiecare seara.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *