27 Dec

Cum te asortezi cu el de revelion

Stiu, toti editorii de moda trambiteaza ca trebuie sa-ti urmezi propria voce in materie de stil, cu orice ocazie. Ce te faci insa cand apari la petrecere cu partenerul? Daca tot sunteti un cuplu sudat, trebuie sa se vada, nu? Nu neaparat ca sa fie evident de la o posta ca nu sunteti disponibili pentru ceilalalti petrecareti, cat pentru a va crea un dress code inconfundabil, numai al vostru.

Iata de ce de revelion trebuie sa te asortezi cu el, macar in cateva detalii. Asta pentru ca a trecut demult vremea in care trebuia sa porti o rochie pe exact aceeasi nuanta cu camasa lui, ocazie cu care trebuia sa-ti convingi partenerul sa poarte anumite tonuri de roz, pe care, trebuie sa recunosti, putini barbati le tolereaza.

De revelion 2012, detaliile sunt cele care spun o mie de povesti despre voi.

Papionul si clutch-ul.

Adauga detalii jucause tinutei de revelion! Un papion cu buline pentru el, cum e cel din imagine, de la Drake’s, si un clutch exclusivist pentru tine, cu accente stralucitoare, pot deveni accesoriile perfecte la un tuxedo alb si la o rochita rosie, din matase.

Foto via mrporter.com, myfashionbeautytips.com

Cureaua si pantofii.


Detaliile de textura va pot “uni” in noaptea dintre ani. Alegeti pantofi si cureaua din aceeasi textura, in cazul acesta cu detalii de piele de crocodil, daca tot a stat intreg anul 2011 sub semnul accentelor de inspiratie animala. Cureaua poarta semnatura inconfundabila Ralph Lauren, iar sandalele Aman Black by
Vince Camuto afiseaza un design exclusivist, care-ti va subtia considerabil glezna si-ti va face picioarele sa para interminabile.

Dar tu? Cum te asortezi cu el de revelion?

Foto via mrporter.com, VinceCamuto.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *