13 Oct

De ce ar purta cizme ugg barbatii adevarati

Daca inca nu ai adoptat inca acest trend, da-le o sansa! De ce sa se bucure doar fetele de senzatia unica de caldura si de confort pe care ti-o dau cizmele ugg? Impune-ti stilul masculin, autentic, cu cizme ugg barbatesti. Adorabile si incredibil de confortabile, cizmele cizmele ugg afiseaza un design minimalist, cu o estetica rustica si rafinata. Nu-ti mai ramane decat sa le incalti ca sa impui un statement in sezonul rece.

Strambi inca din nas cand vine vorba sa porti UGG-uri? Afla cum au aparut cizmele ugg. Au fost purtate initial tot de barbati. De surferii australieni care, in asteptarea unui val spectaculos, le cam inghetau picioarele. Asa s-au inventat precursoarele cizmelor ugg, fabricate in intregime din piei de oaie, extrem de calduroase si de usoare.

Aspectul butucanos al cizmelor ugg se potriveste mai degraba barbatilor adevarati, decat unei femei fragile. Iar tonurile neutre pe care sunt disponibile raman in gama culorilor masculine. O pereche de cizme ugg barbatesti, pe tonuri castanii, si intreaga libertate de miscare e la picioarele tale!

Cizme ugg Clasic Maro

 

Atletul Tom Brady e imaginea oficiala a uggurilor barbatesti. Reclama la cizme ugg barbatesti e un alt demers in favoarea purtarii cizmelor ugg de catre barbati.

Ce zici, te-a convins sa porti cizme ugg in acest sezon?
Foto via uguri.ro

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *