Skip to content

Descoperă o nouă generație de smartwatch-uri – Beyond Watch

Smartwatch-urile nu mai sunt de mult un accesoriu futurist, ci mai degrabă unul extrem de popular. Tot mai mulți oameni au adoptat un smartwatch elegant, nu doar pentru aspectul lui modern și versatil, ci mai ales pentru scurtăturile pe care le oferă un astfel de ceas între lumea digitală și cea reală. E minunat să ai un astfel de centru de control la încheietură.

Dar hai mai bine să explorăm împreună câteva dintre avantajele de a purta un Beyond Watch. Le voi enumera aici ca să te ajut să iei o decizie bazată pe o foarte bună informare cu privire la ce poate să îți ofere un astfel de ceas inteligent și nu doar o părere formată din auzite.

 

Ora exactă e doar începutul. Ai parte de multe alte aplicații

colaj smartwatch-uri Beyond Watch

 

Colaj realizat cu Canva, foto ceasuri via Japora.ro

Spre deosebire de ceasurile clasice, care arată ora exactă și cam atât, un smartwatch Beyond Watch, pe lângă acest lucru, îți oferă acces la o mulțime de alte aplicații care sunt perfect adaptate la cerințele tehnologice ale zilelor noastre. Prin urmare, te vei bucura nu doar de un ceas modern și versatil, ci și de o mulțime de aplicații care pot fi conectate la gadget-urile tale preferate. Cu un Beyond Watch la încheietură, poți afla rapid nivelul de oxigen din sânge, îți poți măsura tensiunea arterială și îți poți monitoriza ritmul cardiac continuu sau ocazional. Poți face din sănătatea ta o prioritate, și n-o să mă apuc să-ți vorbesc acum despre cât de mult contează asta pentru fiecare din noi.

 

Ia un Beyond Watch cu tine atunci când călătorești

Avem o vară în față și, cel mai probabil, multe călătorii în program. Dacă ai la îndemână cele mai complete și complexe gadget-uri, cum sunt ceasurile Beyond Watch, vei avea parte de unele scurtături și indicații precise, cum ar fi faptul că poți afla oricând locația exactă (a ta sau a destinației tale), sau poți vedea viteza cu care te deplasezi și timpul estimat pentru a ajunge la destinație, plus multe alte indicații și calcule de distanțe. În plus, poți afla oricând informații legate de forma ta fizică, de pulsul și ritmul cardiac, putând astfel să îți dai seama cât de obosit ești. Dacă te afli in situația de a călători singur și simți nevoia de a vorbi cu cineva drag, poți apela direct de pe Beyond Watch-ul tău pe cineva din agenda telefonului mobil.

 

Te-ai apucat de sport? Fă din Beyond Watch un partener de nădejde în sesiunile tale de fitness

smartwatch Beyond Watch

 

Foto via Japora.ro

Gestionarea tuturor antrenamentelor a devenit dintr-o dată mult mai la îndemăna. Asta pentru că Beyond Watch îți oferă informații intuitive și statistici despre numărul de pași, caloriile arse sau distanța parcursă de tine zilnic sau săptămânal. Toate aceste statistici și informații pot fi afișate cu ușurință pe ecranul ceasului sau mai detaliat pe ecranul telefonului mobil prin intermediul aplicației.

 

Notificări direct la încheietura mâinii

Cu toții simțim acea teamă de a nu rata un eveniment, ofertă sau o știre importantă (în engleză FOMO – fear of missing out). Cu un Beyond Watch la încheietură, nu vei mai rata nici o noutate, ci dimpotrivă, vei fi mereu la curent cu notificările de pe telefonul mobil sau de pe rețelele de socializare. Poți fi notificat la orice mesaj în timp real, așa încât nu vei mai pierde oportunități doar pentru că te-ai trezit prea târziu să le răspunzi.

 

Somnul tău nu mai e un teritoriu necunoscut

Alegând un ceas inteligent, vei putea să-ți monitorizezi somnul cu ajutorul unei tehnologii inovatoare ce identifică parametri precum: somnul profund, somnul ușor sau somnul rapid cu mișcarea ochilor (REM), și oferă detalii despre calitatea somnului și recomandări.

Dacă până acum nu ai folosit nici măcar o zi un ceas inteligent, încearcă, fie și de curiozitate, un astfel de gadget. Intuiția îmi spune că te vei îndrăgosti de el din prima zi, mai ales dacă alegi un BEYOND Watch Earth Series, cu designul lui futurist și cu functiile inovatoare.

Mai sus am enumerat doar mică parte din avantajele unui asemenea ceas. Dacă te întrebi unde găsești un astfel de ceas, cele mai bune prețuri la ceasuri smartwatch le găsești în magazinele online de ceasuri.

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *