Da Un Share !

Despre

Aceasta sectiune “despre” este dedicata in mod normal autorului, celui care scrie. Aici s-ar presupune sa scriu despre mine dupa vechile tipare:varsta, zodie, ce ma pasioneaza si ce nu.

   Nu voi face acest lucru pentru ca nu-l consider important si am convingerea ca nici pe voi nu va intereseaza catusi de putin. Asta daca ar exista un “voi”… caci exista si posibilitatea de a fi singura care citesc si imi fac critici. Pe acest blog voi vorbi despre imagine si stil vestimentar. Nu vreau sa par superficiala, dar acestea sunt niste aspecte de multe ori decisive in societatea in care traim. Prima imagine poate fi si ultima daca nu stim sa o aociem corect cu un anumit moment din viata noastra fie ca este vorba de un eveniment, un interviu, o intalnire sau o petrecere.

  Poate va intrebati de ce am ales numele “incabinadeproba”…Ei bine, pentru a ajunge la un stil si o imagine care sa te reprezinte corect trebuie sa probezi, sa incerci cat mai multe si sa-l alegi pe acela care te defineste cel mai bine. Noi, femeile avem atatea dileme cand vine vorba cu ce ne imbracam.

  Probam in fata oglinzii una, doua sau mai multe tinute dupa care se mai naste o alta dilema: Cu ce ne incaltam? Aici poate e mai simplu, dar in acelasi timp atat de important fie ca este vorba de pantofi cu toc, balerini, cizme dau adidasi. Voi incerca sa va ajut, iar cand si eu voi avea nevoie de ajutor, caci fiecare ne mai impotmolim, sper sa primesc un sfat de la voi  🙂

  Daca doriti sa intrati in contact cu mine folositi cu incredere formularul de Contact.