14 Sep

Diana Moldovan, naturalete si succes

Din seria supermodele romanesti, astazi, Diana Moldovan. Cu parul auriu, o silueta filiforma, ochii mari, de un albastru intens si un ten de portelan, frumoasa din Sfantu Gheorghe nu putea trece neobservata de designerii fashion din marile orase ale modei. Milano, New York, Londra sau Paris sunt doar cateva dintre ele.

Nascuta in zodia Pestilor, pe 13 martie 1987, supermodelul roman Diana Moldovan nu se poate spune ca este o ghinionista, desi e nascuta pe data de 13. Ba dimpotriva.

A aparut in revistele Vogue si Teen Vogue, adevarate rampe de lansare pentru tinerele modele din intreaga lume, defileaza pe catwalk in colectiile unor designeri de succes ca:  Balenciaga, Chloé, Christian Dior, Nina Ricci, Sonia Rykiel, Peter Som, L’Wren Scott, Doo.Ri sau Marios Schwab. A devenit imaginea Blugirl by Blumarine. A aparut si in reclamele Lacoste, Laura Biagiotti, Maria Lucia Hohan, Paul & Joe, Victoria’s Secret.

Naturaletea ei a mers pana acolo incat a defilat desculta  la prezentarea din toamna 2007 a lui  Matthew Williamson in Londra. Fata Dianei Moldovan l-a inspirat si pe Yves Saint Laurent, cel care a ales-o pe frumoasa romanca pentru campania de produse cosmetice, la care a fost fotografiata de Terry Richardson.

Ce mi se pare fascinant la ea este ca arata la fel de bine (poate chiar mai bine) nemachiata ca si machiata. De aceea cred ca este incredibil de naturala si de expresiva. Am atasat cateva fotografii relevante. Voi ce ziceti, cum ii sta mai bine?

Publicata in Numéro ,  Le Manège Enchanté, fotograf Miles Aldridge

Comentarii

comments

2 thoughts on “Diana Moldovan, naturalete si succes

  1. Din fericire , o cunosc personal pe aceasta fata!!

    Este foarte frumoasa!! Si foarte naturala….Este foarte frumoasa si machiata si nemachiata…..Numai este manechin ca ea….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *