2 Oct

Editor’s Pick: hanoracul

Mi-au placut intotdeauna hanoracele. Pe langa faptul ca sunt foarte practice, in sensul ca pot face fata cu brio unei ploi mocanesti, ele  dau si un look tineresc celor care le poarta. Gluga conteaza foarte mult la un hanorac. Eu prefer glugile voluminoase, cele stranse pe cap te fac sa arati ca un pinguin. O gluga voluminoasa, in schimb, trasa pana pe frunte, confera un aer misterios, de vestala, aruncand o umbra peste fata.

Un alt element-cheie la un hanorac este fermoarul. Exista si honorace fara fermoar, cu buzunare in fata, gen marsupiu, dar acelea sunt mai greu de imbracat. Fermoarul poarta de obicei logo-ul firmei, un element care il face cu atat mai atractiv.

Cel mai mult imi plac hanoracele din catifea, din catifea din aceea care nu se scamoseaza insa. Si cele din bumbac sunt dragute, dar nu la fel de pufoase.

Am vazut si hanorace cu animal prints, si hanorace cu scris sau cu tot soiul de aplicartii, inclusiv paiete. Eu le prefer pe cele in culori uni, pana la urma ele sunt destinate unui look casual, deci simplitatea ar trebui sa primeze.

Poza din stanga este luata din backstage-ul unei prezentari Lacoste, via nymag.com. Modelele par sa fie super incantate de glugile lor bleu-ciel.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *