14 Jun

Editor’s pick: borseta pentru barbati by Paul Smith

Fashionistele detin colectii impresionante de genti, iar fiecare nou sezon aduce cu el o noua poseta, mai in tendinte, mai scumpa, sau pur si simplu mai ravnita. Asta in timp ce barbatii se multumesc, de cele mai multe ori, cu rucsacii de oras sau cu gentile de voiaj. Nu vi se pare nedrept? Iata de ce am salutat cu entuziasm aparitia pe piata romaneasca a borsetelor barbatesti, mai ales ca sunt create tocmai de Paul Smith.

Designerul britanic a fugit de la scoala la 15 ani, cu o idee adanc inradacinata in cap: sa devina ciclist de performanta. Dupa un accident care l-a trimis direct pe patul spitatului insa, Paul Smith a schimbat radical macazul, orientandu-se catre moda pentru barbati, devenind in scurt timp un adevarat guru al accesoriilor masculine.

Borseta creatie Paul Smith e un accesoriu pe cat de modern si de urban, pe atat de util. Unde altundeva ai putea purta cu tine toata gadgetaria? Designul exclusivist, textura fina si rezistenta si, nu in ultimul rand, semnatura Paul Smith, fac din borseta barbateasca un accesoriu de top.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *