25 Jul

Editor’s pick: pantofi open toe 2011

Pantofi open toe Paul Smith

Daca moda a venit cu ceva fenomenal in 2011, apoi aceia au fost pantofii. Dupa ce am vazut pe runway, in cadrul colectiilor celor mai bine cotati designeri ai lumii, pantofii cu platforma ascunsa, cu toc stiletto si cu open toe, ei au coborat si in strada, unde iubitoarele de moda  i-au adoptat cu entuziasm.

Cum pana mai acu’ cativa ani nici nu putea fi vorba de un magazin online romanesc cu pantofi de designer, singura optiune, daca iti doreai o pereche, era sa comanzi de pe un site de afara, plus sa suporti taxa de shipping, plus sa astepti mult si bine pana iti ajungea la usa perechea dorita. De ceva vreme exista si la noi un magazin online de pantofi de designer, asa ca moda adevarata a venit mai aproape de noi. Check it out! 🙂

Si daca nu ti i-ai achizitionat inca, iti recomand o pereche de pantofi de designer, open toe, cu care nimic nu-ti va sta in cale. Creati de designerul britanic Paul Smith un adevarat guru al accesoriilor, pantofii open toe Vogue Rush vor trona in dressingul tau. Atat prin taietura clasica, apropiata de pantofii oxford, dar mai feminina, cat si prin gama cromatica de la turcoaz la negru si alb.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *