Skip to content

Editor’s pick: veste din blana

 

Foto via fashionwashion.com

In iernile geroase mai ca-ti vine sa lasi balta toate lectiile de stil pe care le-ai invatat pe propria piele, de pe urma experimentelor vestimentare pe care le-ai facut, sau din revistele glossy si sa iei pe tine ceva calduros, chiar daca nu te avantajeaza neaparat.

Gresit! Nu lasa frigul sa-ti taie cheful de a te imbraca cu stil. Mai ales ca exista piese vestimentare indeajuns de calduroase, care si arata incredibil de bine. Asa e de exemplu vesta din blana.

Daca ai probleme cu rinichii, sau chiar daca nu ai si vrei sa le previi, o astfel de vesta iti tine de cald in zonele-cheie. Plus ca iti da un look sofisticat si incredibil de sexy. O poti purta si la o tinuta de seara, la o rochie tricotata si la colanti opaci si cizme, dar si la jeansii de toata ziua si la o helanca uni.

Majoritatea vestelor din blana sunt fabricate din blana de iepure, dar am vazut si combinatii cu lana tricotata si cu guler din blana sau fabricate integral din piele de oaie. Mie imi plac cele din iepuras. Prefer totusi sa nu ma gandesc la iepuras cand le vad…

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *