13 Sep

Ele si ei sunt cel mai bine imbracate vedete din lume

Ele si ei sunt cel mai bine imbracate vedete din lumeCelebra revista americana People a pus cap la cap topul celor mai bine imbracate vedete in 2012. Au luat in calcul nu numai aparitiile de pe covorul rosu, ci si iesirile pe strada sau la evenimentele mondene.

Gwyneth Paltrow, in varsta de 39 de ani,  a fost desemnata de editorii revistei People drept cea mai bine  imbracata femeie din lume. Stilul ei simplu, rafinat, care evita cu finete tendintele mai putin reusite ale fiecarui sezon, nu avea cum sa treaca neobservat.

O alta femeie pasionata de moda, ducesa de Cambridge, a fost apreciata de cei de la People pentru “cel mai reusit stil vestimentar clasic”. Asta in vreme ce Rihanna a fost supranumita “femeia cu cel mai riscant stil vestimentar”. Reese Witherspoon  a etalat in acest an cel mai frumos stil vestimentar pentru gravide, iar frumoasa Jessica Alba se pare ca poarta cei mai frumosi blue jeansi. Miranda Kerr a fost cea mai reusita aparitie stradala in 2012, apreciata pentru outfiturile fanteziste si chic.

S-a facut si un top al celor mai bine imbracati barbati celebri.  Andrew Garfield, Brad Pitt, Colin Firth, Robert Pattinson si fratii Chris si Liam Hemsworth, dar si cantaretul Jay-Z au iesit pe pozitiile fruntase.

Sursa: www.people.com/bestdressed

Foto via robstendreams.com

Ele si ei sunt cel mai bine imbracate vedete din lumeEle si ei sunt cel mai bine imbracate vedete din lumeEle si ei sunt cel mai bine imbracate vedete din lumeRobert Pattinson

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *