Skip to content

Esti plinuta? Afla ce sa NU imbraci

Stiu, ideea e sa gandesti pozitiv, pe de alta parte stii, probabil, celebra replica: “It’s not the dress that makes you look fat, it’s the fat”. Plus ca suntem in plin sezon al fructelor, asa ca e momentul perfect sa incepi o dieta moderata, cu bataie pe termen lung. Pana una-alta insa, iata care sunt tipurile de haine pe care ar trebui sa le eviti daca esti plinuta:

Fereste-te de rochiile cu croi tip sirena, mai ales daca planuiesti sa imbraci asa ceva la nunta ta. Vei fi nu o sirena, ci mai degraba ca o balenuta esuata la mal.

Decolteurile cu forma rotunda, in stil “barcuta” nu te avantajeaza deloc, daca esti plinuta. Ba dimpotriva, vor pune in lumina exact rotunjimile pe care te chinui sa le ascunzi. Alege in schimb decolteuri in V.

Evita dungile, de orice fel. S-a demonstrat ca dungile verticale ingrasa optic la fel de mult ca si cele orizontale, asa ca poti alege orice alte printuri, mai putin dungile.

Alege mai degraba outfituri intr-o culoare uni, decat outfituri din piese contrastante care sa “taie” silueta.

Evita texturile stralucitoare, cu irizatii metalice. Reflecta lumina intr-un mod spectaculos, dar nu avantajeaza defel fetele plinute.

Pentru iarna ce vine, alege mai degraba un palton trei-sferturi, in croi militaresc, decat o haina scurta din fas, care da volum.

Si, mai ales, nu te ascunde sub haine exagerat de largi, pune-ti in evidenta atuurile naturale si mizeaza intotdeauna pe ele.

Foto via ladysuite.net


 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *