Skip to content

Fii tu zana acestei veri!

Inspira-te din creatiile Just Cavalli, create special pentru o vara diafana, plina de lumina si culoare. Loook-ul de zana, oricat de natural ar parea, este unul fabricat si gandit indelung. Unul dintre cei mai talentati designeri ai lumii l-a creat special pentru tine.

Daca privesti cu atentie colectia Just Cavalli, vei observa ca outfiturile de zana nu au culori, doar nuante. Este esential sa stii ca la o textura transparenta, diafana, cu  volum, nu merge o culoare tare. Orice ton stins, pastelat, este insa binevenit pentru look-ul de zana al acestei veri.

Texturi naturale, materiale transparente, culori pastelate, straturi suprapuse, in sil layers, franjuri si pantofi cu bareta transversala, care subliniaza finetea gleznei, bratari extra size, genti din texturi si in culori eco, toate acestea sunt elemente cheie ale stilului Just Cavalli pentru vara 2010.

O zana adevarata va sti sa poarte cu gratie desavarsita aceste tinute diafane. Coafura preferata pentru colectia primavara-vara 2010 este parul lasat liber pe spate, cat mai natural, in tonuri de blond, de la blond platinat pana la blond inchis.

Iata cateva outfituri Just Cavalli,  desprinse direct de pe catwalk.

 

 

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *