7 Feb

Fondul de ten care a declarat razboi ridurilor

Odata ce ai trecut de 35 de ani, tenul tau da semne vizibile de oboseala, oricat de fresh ar fi genele tale. Cum poti combate aceste efecte fara sa urmezi zi de zi ritualul aplicarii cremei antrid si a lotiunii tonice? Simplu. Cu ajutorul fondului de ten LiftActiv FlexiLift Teint de la Vichy.

Are avantajul imbatabil de a combina efectele de acoperire a imperfectiunilor ale unui fond de ten cu combaterea ridurilor superficiale, exact ca o crema antirid. Il aplici dimineata, pe fata perfect curata, si porti toata ziua cu tine un chip luminos, neted si proaspat.

Fondul de ten acopera bine, fara sa incarce, iar culoarea sa, daca o alegi cu atentie,  intra in armonie cu nuanta naturala a tenului tau.

In plus, fondul de ten se transforma intr-o veritabila bariera impotriva tuturor factorilor nocivi din atmosfera: praf, fum, radicali liberi, raze ultraviolete etc. De-a lungul celor 4 anotimpuri singura care infrunta frigul, vantul, soarele, diferentele de temperatura este fata, de unde, probabil, si expresia “a face fata”. ­čÖé

Mai mult, Flexi Lift contine in proportie mare apa termala, ca toate produsele Vichy, de altfel, fapt care il face sa fie foarte bine tolerat chiar si de tenurile sensibile sau alergice.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *