30 Dec

Freze pentru barbati. Cu creasta pe crestetul capului

Nu e zi in care sa nu intalnesc pe strada macar un barbat purtator de creasta. La inceput m-am amuzat, recunosc, mai ales ca respectivii nu aveau nici in clin, nici in maneca cu curentul punk. Cand am bagat de seama ca este un trend pe care n-ai cum sa-l ignori, mi-am reconsiderat pozitia. Adicatelea, i-am luat in serios. Pe ei, vajnicii purtatori de creasta.

Stilistii nu au avut nic ei de ales, doar nu te poti pune cu curentul sau, daca o faci, esti dat la o parte de pe mainstream. Asa ca si-au ascutit foarfecele, si-au suflecat manecile, si-au innoit vopselele de par si s-au apucat de…tuns.

Cat despre musterii, acestia si-au admirat indelung crestele, mai inalte sau mai scurte, dupa posibilitati, mai suvitate sau mai naturale, mai pe crestetul capului sau mai laterale, si au defilat cu ele prin urbele patriei.

Intr-adevar, frezele crestate au puterea de a alungi vizual  fata, de aceea se recomanda fetelor ovale sau patrate, nu si celor lunguiete. Plus ca dau acel aer rebel, foarte masculin, pe  care si-l doreste orice barbat de la o freza. In engleza li se zice mohawk, la noi se numesc deocamdata asa- freze cu creasta.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *