10 Oct

Frumosii domni ai marilor orase. Colectia Burberry de toamna-iarna 2012/2013

Frumosii domni ai marilor orase. Colectia Burberry de toamna-iarna 2012/2013The Gentlemen, acesta e numele pe care l-a dat directorul de creatie al casei Burberry Prorsum colectiei barbatesti lansate pentru sezonul rece. Un nume care spune multe despre concept, design si atitudinea care a amprentat intreaga colectie. 

Unul dintre cele mai asteptate show-uri de la London Fashion Week, prezentarea colectiei de toamna-iarna 2012/2013 by Burberry Prorsum a adus si in acest sezon celebrele trenciuri din textuturi calduroase, rezistente si atractive.

Puloverele din casmir, cu motive geometrice largi si sepcile din stofa, pe tonuri de antracit au adus un suflu bitanic, old school, colectiei.

Costumele din stofa au fost alternate de cele din catifea, purtate cu jachete de iarna si cu accesorii de vreme rea. O colectie care a impus cateva treduri esentiale in moda barbateasca de toamna-iarna.

Frumosii domni ai marilor orase. Colectia Burberry de toamna-iarna 2012/2013Frumosii domni ai marilor orase. Colectia Burberry de toamna-iarna 2012/2013Foto via style.com

 

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *