30 Nov

Fusta de piele – reguli de buna purtare

Cine sunt eu sa ma opun acestui trend? Mai ales ca fusta din piele e una dintre putinele piese vestimentare care nu se vor demoda niciodata. Nu numai ca se asaza pe trup intr-un mod unic, reliefand atuurile naturale, dar textura e captivanta  prin finete si stralucire, asa incat devine punctul de reper al intregului outfit.

Toate bune si frumoase, cum purtam insa o fusta din piele, fara sa devenim vulgare sau dive punk? Iata cateva reguli de buna purtare:

In primul rand, alege-ti fusta de piele in functie de ocazie si de momentul in care o vei purta. Pentru zi, alege fuste din piele de lungime midi, pe tonuri neutre, moi, de la nude, pana la gri sau maro. Pentru o noapte in oras, alege in schimb clasica fusta din piele scurta, de culoarea abanosului. Fusta din piele se potriveste doar la un look street casual sau la o iesire in oras, noaptea. Nu are ce cauta in dress-code-ului unei nunti sau al altei ocazii festive.

Abandoneaza accesoriile. Fusta de piele e suficient de stralucitoare pentru a capta atentia, fara sa mai fie nevoie sa te impopotonezi cu alte podoabe zornaitoare.

Alege jacheta si pantofii din alt material decat piele. Prea multa piele arata ca un echipamnent sado-maso. Alege mai degraba o bluza delicata, din matase sau din sifon, cu volum si pantofi din piele intoarsa. Pentru o silueta filiforma, alege pantofi cu toc stiletto, preferabil cu varf ascutit sau open toe.

Pentru zilele mai friguroase, poarta colanti, neaparat opaci, si botine din piele intoarsa.

Si nu uita: fusta din piele se poarta cu atitudine!

Foto via asos.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *