25 Aug

Fuste si rochii midi, noi-intrate in moda toamnei 2011

Colectia de toamna 2011 Prabal Gurung

Salut prezenta fustelor si a rochiilor midi in moda toamnei DESI, (da, e un mare “desi”), nu sunt tocmai usor de purtat, plus ca nu se potrivesc oricarei siluete.

Controversatele new-entries ale sezonului nu sunt totusi o noutate absoluta. Dupa ce au facut furori in moda anilor ’40, pentru a reveni pe pasarelele anilor ’80, iata ca toamna 2011 le readuce in prim-plan. Designerii le-au inclus in prezentarile ready-to-wear, ramane de vazut daca fashionistele vor adopta acest trend cu la fel de mult entuziasm.

Devavantajul rochiilor si al fustelor pana la genunchi este ca taie silueta, facand picioarele sa para mai scurte. Nu suna prea tentant, nu-i asa? Daca ai o silueta filiforma si porti la astfel de fuste pantofi cu toc inalt, pe culori cat mai apropiata de culoarea pielii sa a ciorapilor, picioarele tale se vor lungi vizual.

Fabricate din tul, din matase fosnitoare, din sifon sau din dantela, fustele si rochiile midi de pe catwalk au un croi fluid. De remarcat trecerea de la croiul scortos al fustelor midi din anii ’40 la volumul diafan pe care il au fustele acestei toamne.

Fusta midi brodata

Foto via crisandcros.com, fashiontrensme.com, omiru.com


Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *