29 Jan

Gecile barbatesti ale anului 2013, versiuni noi-noute marca Balmain

Gecile barbatesti ale anului 2013, versiuni noi-noute marca BalmainDin ce au prezentat pana acum designerii, moda barbateasca a anului 2013 se dezminte de influentele romantice, de texturile moi si de printurile si nuantele unisex,  pentru a aborda o estetica mult mai conturata, mai masculina. 

Asa este si noua colectie Balmain toamna-iarna 2013-2014, care afiseaza o intreaga galerie de geci barbatesti croite din linii ferme, din texturi rigide, impodobite cu fermoare sau cu detalii militaresti.

De remarcat fermoarele aplicate pe partea interioara a manecilor, un detaliu inspirat din vestimentatia motociclistilor. De efect sunt si gulerele largi, din blana, ce evoca iernile aprige rusesti.

Colectia Balmain te provoaca la un look cu influente hard rock, extrem de indraznet si masculin, care iti va pune in evidenta latura ta salbatica. Esti pregatit sa-l incerci?

Gecile barbatesti ale anului 2013, versiuni noi-noute marca BalmainGecile barbatesti ale anului 2013, versiuni noi-noute marca BalmainGecile barbatesti ale anului 2013, versiuni noi-noute marca BalmainGecile barbatesti ale anului 2013, versiuni noi-noute marca Balmain

Foto via style.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *