23 Mar

Genti de designer 2011, via Mulberry

Casa de moda britanica a cucerit, sezon dupa sezon, increderea si admiratia fashionistelor din intreaga lume. Infiintata in 1971, casa Isabel Mulberry s-a remarcat si s-a- impus ca brand de accesorii fabricate manual, din piele de o finete cuceritoare. Cele mai cunoscute sunt gentile Bayswater si Alexa, care au devenit in scurt timp genti iconice in lumea modei.

Spre deosebire de alte genti de designer, accesoriile marca Mulberry sunt ceva mai accesibile ca pret, avand aceeasi finete a detaliului si aceeasi calitate a pielii. Stilul este unul clasic, cu elemente ale stilului britanic – incuietori metalice, buzunarase frontale, forma vag patratoasa. Fie ca sunt genti de mana, de umar, clutch-uri sau genti in stil postas, tonurile sunt calde, de la maroniu-roscat, crem, portocaliu champagne pana la dark coffee.

Romancele nu se prea dau in vant dupa gentile Mulberry si, atunci cand vor sa-si cumpere o geanta de designer, se orienteaza ma degraba spre Louis Vuitton, spre Gucci sau spre Prada, genti mult mai spectaculoase, mai in ton cu spiritul nostru balcanic.

Foto via mulberryhandbagssale.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *