16 May

Genti Hermes de mana pentru 2011

Iata ca au iesit la rampa si gentile Hermes pentru toamna 2011, de data aceasta proiectate de noul director de creatie, Christophe Lemaire.

O colectie mai putin indrazneata si nu la fel de luxoasa ca cele prezentate de fostul designer Jean Paul Gaultier. O linie clasica, menita probabil sa-si pastreze clientela, fara a se aventura inspre detalii exclusiviste sau fara a exagera cu texturile pretioase, asa cum ne-au obisnuit colectiile Hermes de pana acum.

Nu putem trece cu vederea insa detaliile noilor genti din colectia Hermes, detalii care merg mana-n mana cu atributele unui brand de renume. De la taietura impecabila, minimalista, pana la incuietorile metalice de mare efect, sireturile cu franjuri, in trend in acest an, sau textura fina a pielii din care sunt fabricate.

Gentile de mana, ceva mai incomode la purtat decat cele de umar, dar mult mai elegante, au aparut pe runway intr-o prezentare sofisticata. Modelele au purtat manusi din piele, pe aceeasi nuanta ca si geanta, cu un inel supradimensionat peste manusa. Outfiturile au fost asortate, pana in cel mai mic detaliu, la genti.

Dintre cele trei genti prezentate, cea neagra e preferata mea. Dar voua, care va place mai mult?

Foto via vogue.com

Comentarii

comments

One thought on “Genti Hermes de mana pentru 2011

  1. Cred ca geanta pe care o porti te defineste in ochii celor din juru tau, deci ar fi bine sa alegi cu atentie cu geanta de afisezi in societate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *