26 Nov

Genti iarna 2010-2011

Ce se mai poarta in materie de genti in iarna asta?

Hmm nici eu nu mai stiu cu siguranta. M-am tot documentat si nu am gasit nimic clar, pentru ca marii designeri au scos la vedere atat genti mari, care parca nu se mai termina, cat si posete mici, in care abia de incape un telefon mobil.

Un singur lucru este clar – gentile de piele sau de lac sunt pe podium, ba chiar pe pozitia fruntasa a podiumului. S-a terminat insa cu gentile colorate in nuante care-ti iau ochii (ramane vorba intre noi tare ma bucur sa scriu asta, pentru ca nu mi-au placut niciodata gentile de genul aceste -exemplu: vestita deja geanta galbena de lac pe care, indiferent de tinuta, nu o puteai potrivi la nimic)

Al doilea lucru clar este ca de ceva ani nu se mai uita nimeni la asortarea gentii cu pantofii si cu modelul de la curea. Ceea ce nu poate decat sa ne bucure, pentru ca nu ne mai limitam la aceeasi paleta. La un moment dat, oriunde intorceam capul pe strada vedeam doar genti, pantofi cu curele negre, ca na… se potriveau la orice si nu aveai cum sa dai gres.

Micute, mai mari, cu bretele scurte sau lungi, catarame mari, la vedere sau, dimpotriva, unele cu un fermoar minuscul si fara pic de catarama toate sunt pe pasarele.

Eu zic ca geanta face o tinuta. Geanta potrivita reuseste sa scoata pe oricine din anonimat si o geanta prost aleasa reuseste sa duca pe oricine in ridicol.

Voi ce genti ati ales pentru toamna si pentru iarna 2010? Sau asteptati sa vina Mos Nicolae cu una din colectia noua a vreunui designer?

PS- Se pare ca daca anul trecut designerii ne spuneau ca geanta tip ghiozdan e un musat have, anul acesta geanta tip doctor (vezi imaginea de mai sus) trebuie sa fie musai in garderoba.

Comentarii

comments

One thought on “Genti iarna 2010-2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *