31 May

Get the look: sacoul cu fermoar de la Rag&Bone

“Vocile” casei de moda Rag & Bone, din ce in ce mai sonore in fashion, cei doi designeri, David Neville si Marcus Wainwright, au glasuit din nou. Rezultatul? O colectie pentru femei nou-nouta, pe aceeasi linie cu accente miltaresti, impusa de cei doi inca de acum cativa ani, cu cateva elemente- surpriza, insa. Fascinatia lui Marcus Wainwright pentru hainele militaresti nu mai e un mister pentru nimeni de vreme ce chiar el a declarat ca s-a inspirat in creeatiile sale din fotografiile cu tatal si cu bunicul sau, imbracati in uniforme militare.

Dar ce vreau sa va prezint azi nu e intreaga colectie, ci o piesa anume, cea mai purtabila si mai chic din cele prezentate pe runway, in topul meu personal. La limita dintre jacheta casual chic si un sacou elegant, cei de la Rag & Bone prezinta sacoul scurt, cu fermoar oblic.

Umerii supradimensionati, mansetele angulare si accentul pe silueta fac din acest sacou o mica opera de arta, pe care eu mi-am dorit-o din prima, dar nu ca s-o tin ca pe-o icoana intr-o galerie, ci pe mine. Asta pentru ca un astfel de sacou, din texturi moi, cu un croi de zile mari, are puterea de a scoate ce-i mai bun din formele feminine. O piesa marca Rag&Bone to die for, ce mai.

Dar voua, v-ar surade un astfel de sacou cu fermoar oblic in garderoba de primavara-vara? Da, stiu, e o intrebare retorica…

Foto via style.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *