25 Mar

Haine barbati primavara-vara 2012 semnate Givenchy. Influente tropicale in moda masculina

Un lucru trebuie spus de la bun inceput. Colectia Givenchy de primavara-vara 2012 nu este pentru acei barbati care detesta printurile si culorile vibrante, pentru a ramane ancorati toata viata in tonuri regulamentare de gri, negru si navy.

Riccardo Tisci, directorul de creatie al casei Givenchy, aduce in prim-plan haine barbati care transmit acel tropical feeling care se potriveste atat de bine cu soarele torid de pe cerul de vara.

Dupa colectii tenebroase, in care accentele gotice isi dadeau mana cu cele vintage, Riccardo Tisci isi lasa sufletul inundat de soare si creeaza haine barbati de primavara-vara 2012 cu imprimeuri cu flori tropicale imense, costume all white, extrem de elegante, toate purtate cu sandale cu benzi late, stralucitoare.

Elementul surpriza al colectiei Givenchy au fost insa fustele, purtate cu nonmsalanta de modelele masculine. E nedrept sa consideri fusta o piesa vestimentara exclusiv feminina, din moment ce ea era purtata de razboinicii din vechime. Sunt curioasa totusi daca fustele barbatesti vor cobori vreodata in strada.

Foto via style.com

 

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *