11 Oct

Helena Christensen, fotomodelul si branza

Nascuta pe 25 decembrie 1968, Helena Christensen  este un model danez de succes, care, pe langa figura expresiva si ochii de un albastru intens, mai are si o fire de artista, pe care si-a manifestat-o in domenii ca:  fotografie, creatie publicitara sau design vestimentar.

Nascuta dintr-o mama peruanca si un tata danez, trasaturile ei sunt foarte interesante, imbinand seninatatea privirii nordicilor cu trasaturile mai proeminente ale peruanilor. A castigat titlul de Miss Danemarca in 1986, a fost model al agentiei Victoria’s Secret, imagine a cosmeticelor Revlon, fata sexy din videoclipul lui Chris Isaak, Helena Christensen nu s-a sfiit sa joace pe mai multe planuri, in toate facand fata cu brio provocarilor.

O provocare este pentru Helena Christensen si branza. Da, ati citit corect – branza. Pentru care Helena are o adevarata fascinatie. Iata ce a declarat frumoasa daneza: “Ori de cate ori simt ca imi crapa capul, ma intorc la lucrurile simple din viata mea, lucrurile care inseamna cel mai mult pentru mine: sexul si branza. Exista io legatura mistica intre ele. Ca sa spun adevarul, imi plac toate tipurile de branza: branza frantuzeasca, branza italieneasca, chiar si branza britanica, dar cel mai mult imi place branza daneza.  Ma gandesc serios sa imi fac un tatuaj cu branza”.

Comentarii

comments

One thought on “Helena Christensen, fotomodelul si branza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *