18 Jul

H&M si Versace pun la cale o colectie high fashion

La prima vedere, nici o legatura intre retailerul suedez si celebra casa de moda italiana.

Dar cum tendinta in moda 2011 este ca tinutele casual sa devina din ce in ce mai sofisticate iar cele formale – tot mai simple, se pare ca sintagma High fashion for the masses castiga teren pe zi ce trece.

Iar cum colaborarea dintre H&M si Lanvin a fost un succes rasunator, au hotarat si cei de la casa Versace, prin vocea lor – Donatella –  sa faca o colectie de toamna in colaborare cu H&M, asa incat sa-si faca cunoscute creatiile unui segment mult mai mare de populatie.

Iubitorii de moda asteapta cu nerabdare cele 40 de piese vestimentare pentru femei si cele 20 de articole pentru barbati, linie ce va fi prezenta in magazine incepand cu 17 noiembrie 2011.

Mai mult, se zvoneste ca Donatella Versace mai planuieste o colectie la preturi accesibile, de data aceasta pentru primavara 2011, colectie ce va fi prezenta, ati ghicit, tot in magazinele H&M.

Ce zici de asa o colaborare? Esti pregatita sa cumperi haine Versace din magazinele H&M? Sau esti in tabara suspiciosilor, care considera ca hainele Versace, pline de stralucire, cu traditie in crearea de fashion icons, nu au ce cauta la un brand ca H&M?

Foto via vogue.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *