12 Dec

Hot or not? Rochii scurte cu leopard print

Nu degeaba facea animal print-ul furori prin anii ’60-’70, atunci cand tinerii isi experimentau libertatea si nebunia de a trai fiecare clipa la intensitate maxima. In 2011, moda se intoarce la anii libertatii absolute, din care preia detaliile leopard print, destinate tuturor acelora care vor sa-si (re)descopere din cand in cand latura salbatica.

Rochii scurte cu leopard print, cu croi lejer, mi se par piese statement pentru un look boem, dezinhibat. Acest stil se potriveste de minune tinerelor fete, cu conditia sa poarte aceste rochii scurte cu leopard print fara prea multe accesorii zornaitoare, sa se limiteze la cateva bratari metalice, de inspiratie tribala, sau la un inel oversized, ca in imagine.

Nu putine sunt fashionistele care stramba din nas de cate ori privirea lor intalneste rochii cu leopard print, pe care le onsidera din cale afara de kitschoase. La fel, nici iubitoarele de animale nu se prea dau in vant dupa ele, ceea ce mi se pare absurd, din moment ce nu presupun sacrificarea vreunui leopard.

Rochiile cu detalii animal print au insa puterea sa te scoata din amorteala si sa te transforme intr-o “fiara” extrem de senzuala, redandu-ti increderea in tine si scotandu-ti la iveala the wild side.

Dar tu? Te vezi imbracata intr-o astfel de rochie cu leopard print?

Foto via asos.com, shopthetrendboutique.com, revolveclothing.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *