12 Nov

Hot or not? Sprancene decolorate

Poate o stiti pe Julia Hafstrom. Ea nu are nici o retinere in a defila pe marile pasarele cu o pereche de sprancele ultra…decolorate.

Adevarul ca, daca ai nuanta potrivita la ten si la par si stii sa iti machiezi ochii pentru a-i pune in valoare, pentru a “scoate” de sub farduri, dermatografe , rimeluri si tusuri de ochi tusa finala, o privire dramatica si magnetica, poti opta pentru sprancene decolorate. Daca insa esti genul de tipa mai stearsa, nu iti recomand acest truc. Se va intoarce impotriva ta.

Sa vedem insa cum se decoloreaza sprancenele. In primul rand, da-te cu fard de ochi in culoarea pe care vrei s-o obtii, pe sprancene, pentru a vedea daca intr-adevar iti vine bine nuanta respectiva.

Apoi, ia sampon, o cana cu apa calduta si peroxid de hidrogen sau un decolorant de par. Peroxidul de hidrogen este insa mai sigur. Sprancenele trebuie spalate cu sampon, apoi se lasa 10-15 minute sa actioneze peroxidul. In cazul in care folosesti un decolorant acesta va actiona doar un minut.

Exista si vopsele naturale pentru sprancene, pe baza de henna. Decolorarea se obtine in acest caz in timp, dupa vopsiri repetate, dar, desi efectul nu este la fel de spectaculos ca in cazul decolorarii chimice, procedura este non-invaziva.

Cecile Sinclair in Lula Magazine, fotografiata de Nicole Nodland

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *