3 Jan

Fii regina pentru o noapte, imbraca rochia cu trena

Nici o alta piesa vestimentara nu are puterea magica de a conferi un look regal celei care o poarta ca rochia cu trena. De obicei doar miresele au privilegiul de a purta asa ceva. O data in viata, doar. Se pare ca designerii s-au sesizat si li s-a parut nedreapta o astfel de departajare, asa ca au impus rochia cu trena ca tendinta in anul ce vine.

Desigur, tre’ sa fie o ocazie mai speciala ca sa te afisezi cu asa ceva. O gala, un cocktail, un bal sau ceva. In nici un caz nu se potriveste la o iesire pe timp de zi si nici seara la club. Se poarta rochiile cu trena cat mai scurte in partea din fata creindu-se astel un contrast interesant de lungimi.

Rochia din imagine am gasit-o pe un site de la noi, aici. Se potriveste de minune femeilor cu sanii mici, caci are cupele de la nivelul bustului, imbracate in voal plisat asa ca asigura fixarea si volumul amplificat. Plus ca, daca alegi sa porti o rochie cu trena, picioarele trebuie sa-ti fie cu adevarat frumoase, caci se detaseaza foarte bine.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *