19 May

Imprimeuri la moda. Pantaloni scurti inflorati

Pantaloni scurti cu imprimeuri florale

La vederea unor astfel de pantalonasi, multi stramba din nas. “Din ce sa fie fabricati oare? Din fata de perna sau din sortul de bucatarie al vreunei gospodine mai plinute?”, par sa se intrebe ei. Si, pe de alta parte, adorati de adolescente care s-au plictisit de mult de pantalonii scurti din denim albastru si se aventureaza spre noile imprimeuri disponibile. Si cum sa nu-ti faca cu ochiul asemenea pantalonasi inflorati, din denim sau din bumbac, din in sau din matase, cand sunt atat de primavarateci, destinati unui look proaspat si jucaus?

Obraznic de scurti si de stransi pe trup, prevazuti cu fermoar si cu nasture metalic, ca jeansii, pantalonii scurti cu imprimeuri florale pot fi purtati la sandale cu talpa din rafie sau la sandale joase, cu barete din piele, cat mai simple si mai comode.

In partea de sus, alege un top mai largut si o jachet scurta din denim, pentru serile mai racoroase. Te intrebi care sa fie tusa finala a tinutei? Alege cat mai multe bratari din lemn, plastic sau piele, pentru un look plin de vitalitate.

Foto via forever21.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *