11 Jan

Incalta-te cu atitudine! Botine inalte cu siret

Pana la urma, atitudinea e totul! Si cu astfel de botine in picioare, parca iti vine mai usor sa-ti faci un upgrade la atitudine. Sa ai ceva de femeie fatala. Si puternica. Si independenta. Macar asa, de suflu nou de inceput de an.

Inspirate din stilul punk al anilor ’80, botinele cu siret sunt succesoarele mai sexy si mai stilate ale ghetelor inalte, din piele neagra sau colorata, butucanoase si inchise cu siret, care faceau furori in acei ani. Modelul androgin, al ghetelor de tanchisti, a fost abandonat in favoarea unor botine mai finute, la fel de inalte insa si de stranse pe picior, prevazute insa cu toc cat mai inalt.

Purtate la o fusta scurta sau la pantaloni pescaresti, aceste botine arata incredibil de sexy. Designerii au impanzit pasarelele cu astfel de incaltari, de la tocul si talpa rosii pe verso, creatie Christian Louboutin, pana la botinele din piele maro, in stil androgin, cu aspect de pantofi oxford, marca Buterro.

Comentarii

comments

One thought on “Incalta-te cu atitudine! Botine inalte cu siret

  1. genul acesta de botine/ghetute sunt absolut minunate! poti completa cu succes orice tinuta, de la cele foarte pretentioase, pana la cele super casual sau boho. imi plac in toate formele, de lac si cu toc subtire, pana la cele military/androgin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *