25 Sep

Incaltamintea cu tinte ne va purta pasii in zielele racoroase

incaltamintea cu tinte ne va purta pasii in zielele racoroaseInspirate din lookul rebel al punkerilor de la inceputul anilor ’80, tintele aduc un plus de atitudine outfiturilor de toamna, ele fiind prezente in 90% dintre colectiile sezonului.

Daca si tu te numeri printre cei care cred ca zilele gri de toamna nu sunt neaparat sinonime cu plictisul, arunca o ocheada catre noua colectie de toamna/iarna 2012 semnata Calzedonia. Vei descoperi, pe langa o intreaga galerie de colanti cu printuri, accesoriile cu tinte care vor fi adevaratele vedete ale sezonului.

Brandul italian propune o linie provocatoare, traversata de acelasi motiv: incaltamintea cu tinte. Detaliile metalice ascutite le regasim pe orice: de la pantofi de gala, cu toc stiletto, pala la botine, bocanci sau chiar sneakers. Dar niciodata tintele nu sunt prea multe, caci colectia Calzedonia le presara si pe bratari din piele sau pe jachete.

Ce zici? Esti pregatita sa faci loc in garderoba de toamna/iarna pieselor de incaltaminte cu tinte?

incaltamintea cu tinte ne va purta pasii in zielele racoroaseincaltamintea cu tinte ne va purta pasii in zielele racoroaseincaltamintea cu tinte ne va purta pasii in zielele racoroaseincaltamintea cu tinte ne va purta pasii in zielele racoroaseFoto via Calzedonia

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *