11 Apr

Incinge-te cu curele subtiri in 2011!

Cand incepusem si eu, in sfarsit, sa ma obisnuiesc cu curelele acelea late, cu catarama metalica la vedere, purtate peste orice, de la sarafane pana la cardigane, iata ca era lor a apus. Chiar daca le mai vezi, razlet, pe strada, sa stii ca pe runway trendul in materie de curele arata diametal opus.

Designerii au decretat: in 2011 se poarta curelele subtiri, din piele sau din panza pe nuante apropiate de restul outfitului. Indiferent de unde a fost impusa curelusa subtire ca statement, din Milano sau din Paris, ideea este aceeasi: high fashion-ul se accesorizeaza cu astfel de curele in 2011.

Mie uneia imi plac mult mai mult decat curelele late, care “taiau” silueta. Curelusele subtiri sunt mult mai finute, plus ca dau impresia unui look mult mai fluid si mai firesc. Asa ca in ce ma priveste, voi purta astfel de cureluse in 2011. De fapt, chiar am una mai veche prin dulap.

Chloe, curea verde, cu irizatii, asortata cu geanta de umar.

Curea Elle Saab, pe tonuri nude, cu aplicatii metalice minuscule, purtata la rochie maxi, fara maneci, drapata in partea de jos.

Curelusa marca Gucci, galbena, cu catarama metalica dreptunghiulara. Designerul a folosit curelele subtiri si la sandale si a creat barete finute, din piele, pentru un look curat, natural.

Foto via lovelysh.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *