14 Sep

Inele gotice din argint masiv. Modele perfecte pentru rebelul din tine

Inelele gotice din argit masiv vin cu o estetica decadenta, redefinind conceptul romantic, inspre o zona tenebroasa, spre noi limite ale stilului. “Goticii”, adeptii curentului gotic, care se manifesta ca atare atat ca look, cat si ca mod de viata, stiu cel mai bine ce mult iti poate exprima individualitatea un astfel de inel.

Dintre metalele pretioase, despre aur nici nu poate fi vorba,atata vreme cat argintul se potriveste cel mai bine stilului gotic. Bijuteriile  filigranate din argint, finute, cu inimioare sau cu detalii florale nu au ce cauta pe degetele unui gotic. Se poarta in schimb bijuterii din argint masiv, cu motive celtice, incase, cu simboluri religioase sau cu animale care simbolizeaza raul si decadenta.

Inele gotice, modele wow

Inelul cu gheara, sarpe, dragon, cu liliac, aripile ingerului cazut, globul ocular, tatuaje transpuse in argint, toate aceste motive se regasesc in inelele gotice.

inele gotice model lup
Inel cu model de tatuaj cu lup
inele gotice gheara
Inel gotic cu gheara stilizata
inele gotice scalp
Inel cu falange si scheleti

Daca analizezi aceste trei modele de inele gotice, vei observa ca au forme mai degraba angulare decat rotunjite, liniile sunt frante, colturoase, specifice unei estetici decadente.

Foto via bikerringshop.com


Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *