5 Oct

Inrolati in fashion army

Cei mai talentati designeri s-au inrolat in fashion army. Nu s-au limitat  la trupele terestre caci costumele aviatorilor au fost sursele de inspiratie pentru jachetele  de aviator. Daca tot nu ne mai bate nimeni la cap cu armata obligatorie, iata ca hainele militare au devenit un trend din ce in ce mai prezent pe marile pasarele.

La prima vedere pare cel putin nefiresc sa pui pe o femeie frumoasa o haina militara si niste bocanci grei. Daca stam insa si analizam mai in profunzime, vom vedea ca hainele militare, daca sunt accesorizate cum se cuvine, pot deveni arme redutabile ale seductiei.

La o haina militara chiar nu este indicat sa luam bocanci. Putem sa alegem niste pantofi cu toc stiletto, care arata incredibil de sexy. Si o fustita din piele.

Haina militara gri, creatie Max Mara, cu epoleti, umeri supradimensionati si buzunare extra size. Accesoriile – cizme peste genunchi, din piele neagra si cureaua subtire, care la prima vedere nu are ce sa caute la acest outfit. Se poarta din nou curelele peste haine, pulovere, rochii.

Burberry propune haina militara de un  albastru electric, cu epoleti si cu buzunare ascunse, cu doua randuri de nasturi extra size.

Si, pentru final, un outfit cu totul si cu totul din piele, geaca de aviator, casca cu ochelari si guler de blana naturala. Desi are accente miulitare evidente, aceasta tinuta respira feminitate.

 

Comentarii

comments

3 thoughts on “Inrolati in fashion army

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *