Skip to content

Jac sau cum se impaca modelling-ul cu copilaria

Asa e cunoscuta in lumea modei Monika Jagaciak, supermodelul copil. Simplu – Jac. O figura expresiva, cu trasaturi fine, cu ochi mari, albastri si adanci, cu piele neteda si fresh, cu par de nuanta mierii.

Nascuta pe 15 ianuarie 1994, in Polonia, intr-o familie de atleti , micuta Jac a fost convinsa de sora ei sa-si incerce norocul in lumea modelling-ului. Ceea ce a si facut.

Ghicindu-i potentialul, cei de la IMG Models au adoptat-o si au botezat-o “Jac” dupa care au si trimis-o pe coperta revistei franceze Jalouse, si apoi in campania de toamna-iarna 2007 Hermes. Mai tarziu, Monika Jagaciak, a declarat ca succesul pe care l-a repurtat atunci se datoareaza probabil faptului ca nici nu auzise de Hermes, ceea ce a facut-o sa fie mult mai relaxata.

La 14 ani, Jac era subiectul unei controverse aprinse. I s-a propus sa prezinte in cadrul Saptamanii Modei din Australia, dar au existat voci care au protestat impotriva folosirea modelelor sub 16 ani in campanii si pe runway. Monika Jagaciak se simtea indeajuns de matura incat sa prezinte la Sidney, asa incat decizia ca nu poate defila pe runway i s-a parut “stupida”.

Au urmat ani in care Jac, cel mai bine cotat model din Polonia si pe locul 10 din top 50 al modelelor fashion din intreaga lume, potrivit Models.com. Cand a prezentat in deschiderea casei de moda Calvin Klein, a fost momentul ei de glorie.

Pana la urma insa, Jac e o simpla liceanca, pasionata de volei si de grafica si foarte hotarata sa-si continue scoala.

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *