18 Mar

Jachete si pelerine barbati intr-un pictorial de primavara albastra

Cum suna reteta unui pictorial fashion de succes? Iei un model necunoscut, cu chipul proaspat si cu privirea intensa, in cazul nostru Alex Michels, un fotograf experimentat – John Burke -si fotografiile le postezi pe un site de moda barbati celebru – The Fashionisto.

Rezultatul? Un pictorial fashion de toata frumusetea, in care jachete barbati de primavara 2012 se integreaza perfect in fundalul azuriu al fotografiilor.

Dupa o iarna care parea ca nu se va termina niciodata, momentul sa depozitam hainele de iarna si sa scoatem la vedere garderoba de primavra-vara e aici! Motiv sa aflam ce se poarta anul acesta in materie de pelerine si jachete barbati.

Pictorialul realizat pentru The Fashionisto e o adevarata sursa de inspiratie, nu numai pentru un iubitor al artelor vizuale, ci si pentru un iubitor de moda.

Modele de jachete barbati create de designeri celebri, pelerine de ploaie futuriste, pantaloni scurti ce combina confortul suprem cu o estetica extrem de masculina. Iar semnaturile de pe aceste jachete si pelerine pentru barbati apartin unor case de moda celebre: Diesel, Dior Homme, Calvin Klein, Burberry London etc.

Foto via thefashionisto.com

Ce modele de pelerine si jachete ai de gand sa porti primavara aceasta?

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *